duminică, 10 iulie 2011

#prinSibiulmeu - bloggeri bălăcindu-se

Dacă aș enumera toți bloggerii invitați de Brylu, Tudor și Răzvan Pop la un tur al Sibiului în acest weekend ar fi suficient ca să iasă cel mai lung articol de pe blog. Așa că n-am să o fac, parțial din lene, parțial și pentru a nu uita pe cineva. Dacă aș scrie cum a descurs turul ar însemna să inventez pentru că n-am participat, în schimb i-am întâlnit pe oameni în ultimele două seri - pe marginea piscinei oficiale. Alături de primar și cu ipad-urile cadou în brațe.

Ați căscat ochii? Foarte bine, asta era și ideea. Bloggerii erau strânși la bere, careva se uită pe Twitter, de fapt toți se uitau pe twitter, unuia îi vine ideea de a face mișo de cei care se plâng că în București e caniculă și apare duma cu piscina. Virtuală. Au urmat două ore de tweeturi, unul mai dement ca celălalt, de la furtul prosoapele cusute cu fir de aur, fântâna de ciocolată, chelnerițele mulatre până la ipadurile cadou. Sunt convins că cei care-i urmăresc pe twitter s-au distrat - după ce-au înțeles despre ce e vorba.

Pentru detalii faceți o căutare după hashtag-ul #prinSibiulmeu, e de r#s.

4 comentarii:

  1. Pacat ca pacalicii respectivi nu-si dau seama cat de penibili pot sa fie... parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  2. Toti? De ce? Firmele care le dau campanii si advertoriale pe mana de ce nu considera asa? Iti asumi si-o identitate pentru cele afirmate?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim nu fi invidios, asta e.

    Si eu as fi, dar asta-i viata, macar uni sa descopere ce altii ignora, bravo lor.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.