marți, 10 aprilie 2007

Ziua mea

..mi-am ales, fara sa stie nimeni, nici macar mama, o zi de nastere adoptiva. Ea pica la inceput de decembrie, cam de fiecare data intr-o zi cetoasa, in care burniteaza scarbos si Bucurestiul se umple de mazga. Nimanui nu i-ar veni sa se bucure intr-o astfel de zi. Mai degraba, iti vine sa te sinucizi lent, cu alcool si colesterol din belsug, singura acasa cu masa incarcata si muzica data la maximum. Coincidenta, dupa ce mi-am ales ziua secreta, am aflat ca o impartasesc cu Nelly Furtado, Britney Spears si Lucy Lu."
Belle de Nuit, Aventurile intime ale unei prostituate de lux bucurestene

Si acum vine partea funny: intrigat de aceasta zi de inceput de decembrie, am cautat pe google sa vad cand sunt nascute Nelly si Britney. And guess what: 2 decembrie. My birthday. Da' in Sibiu de ziua mea nu burniteaza si nu e mazga (sau n-am observat eu niciodata). Eventual ninge frumos. Bine ca nu stau la Bucuresti si ca nu-s dama de consumatie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.