joi, 21 iunie 2007

La shopping

Ca tot omul care n-are altceva in frigider decat bere, bere, coca cola, pepsi cola/twist si lapte condensat aka lapti, la un moment dat se mai termina una dintre ele. De data asta gheatza. Asa ca am purces spre Real ca sa fac un mini-shopping. Pungi de gheatza, suc natural si cola. Duh. In parcare, la plecare, cand incarcam in masina aceste necesitati ale vietii, o femeie din specia "da si mie sa mananca si gura mea", dupa ce s-a tziganit degeaba langa un Ferrari s-a mutat langa mine. I-am zis ca-i las cosul ca sa recupereze fisa de 50 de bani din el. N-a vrut, a zis ca o alunga paznicii. Ceea ce puteam sa cred...DAR mai devreme imi uitasem ceva in masina si am surprins discutia ei cu unul dintre paznici care nu numai ca nu o hartuia dar chiar o intreba cat facuse in ziua respectiva - 130.000 lei vechi. Asa ca i-am spus "Serios? cine te alunga, paznicul ala caruia ii povesteai mai devreme cati bani ai facut azi?". A plecat bombanind, nu s-a deranjat sa ia cosul. Dupa aia imi apare un tinerel care se recomanda presedintele nu-stiu-carei fundatii. Era genul cu sapca si foaie A4 cu tabel + pix. Donatii probabil. Ma bufneste rasul. El zice "aa, am mai fost la dumneavoastra" si pleaca. Eu de fapt radeam ca vroiam sa repet figura cu cosul si sa i-l dau lui...

Una bonus: daca sunteti din Sibiu si va streseaza prin cluburi aia de la hai-hui.eu care pozeaza tot ce misca si daca nu vrei sa stai la poza te sacaie cu intrebari "dar de ce?" exista cel mai simplu si mai eficient raspuns: nu-mi fa poza ca am iesit fara sa stie nevasta-mea. Te lasa in pace instantaneu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.