miercuri, 29 august 2007

Concediul – partea intai – Ungaria


Hielau si salutari din Jermania, unde-s 16 grade si eu inca obisnuit cu canicula – si, ce-i mai trist, cu haine potrivite de canicula. Sa va povesteasca happy hipo ce-o facut in concediu, ca poate v-ati uitat la poze si vreti sa stiti ce se ascunde in spatele lor. O luam organizat, ca-n albumul foto si incepem cu prima zi, drumul si sederea la Gyor.

Intr-o miercuri, la ora 5 dimineata am purces in expeditie: me, my self, my car and my ex (Ali). Totul la plesneala, nimic stabilit, initial trebuia sa fim mai multi dar pana la urma a fost super bine si in doi. Destinatia primei zile era Gyorul, locul unde se afla temporar sora Alexandrei, la prietenul ei. Distanta am parcurs-o repede, 7.30 ore, la amiaza deja eram acolo, instalati confortabil si cu un prosciuto melone in fatza. Plus gulas, ca deh, traditia obliga (yummie). Gyorul este un orasel cochet (140.000 locuitori) si pana mi-am facut eu somnul de dupa-amiaza, numai bun de reincarcat bateriile, fetele s-au plimbat prin magazine. Apoi pe seara am iesit la masa, pe un vapour cu aburi andocat pe malul unui brat al Dunarii si transformat in restaurant international. Foarte buna mancarea, buna si berea locala si tare palinka. Dupa cina ne-am continuat betzia …aaa plimbarea, la un cocktail bar asa cum in Sibiu nu gasesti. Bauturi una si una. De fapt doua: shoturi de flying vodka si grand finale cu zombie-uri. Si zombie ne-am facut, numai bine sa dormim dusi si la 7 sa fiu singurul fara mahmureala, nu inteleg de ce..dar a prins bine ca doar eu eram soferul.

Asta a fost un episod scurt, introductiv, maine urmeaza povestea zilelor pe insula Krk.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.