joi, 21 februarie 2008

Entry for February 21, 2008

Sa ne si luam un pic in serios. Romania:
1. acum 3 saptamani trece frumos vara-mea strada pe trecerea de pietoni, prima masina se opreste dar a doua masina, de pe banda a doua nu opreste, ci incetineste doar, soferul calculandu-si ca n-are rost sa mai apese pe frana de tot si ca ar vara-mea ar face bine sa se grabeasca. Rezultatul: crash, boom, bang; spitalizare, vreo 2 operatii la genunchi si acum se roaga respectivul sa nu stea vara-mea in gips mai mult de 60 de zile ca altfel e caz penal.
2. sambata noapte, polei, transmisie automatica, tractiune spate, pisica neagra, ceasul rau, soferita blonda, mercedes solid, stalp prabusit pe capota. sange, lacrimi si disperare. un sofer de taxi binevoitor o scoate din masina, ea ii da mobilul ei si un nr de telefon sa-i sune prietenul, el face acest lucru si cheama si salvarea, dar apoi dispare cu tot cu telefon (nokia n-series)
Scarba...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.