joi, 18 martie 2010

Songs to remember

Astăzi ceva actual. Massive Attack are un album nou și un single de excepție, în stilul caracteristic. Pe albumul ăsta se moțăie prima întâi, ascultați-l pe mandea. Amuzant a fost că atunci când am auzit prima dată atent piesa la radio am crezut că o știu tot de la radio și am început să o caut de nebun prin topuri. Bineînțeles că era, cel puțin la Guerrilla, dar de câte ori dădeam cu ochii de Massive Attack treceam mai departe, că doar am albumul și-l ascultasem, cum spuneam, mai mult adormit. Într-un final, sătul de atâta căutat și răs-căutat am dat click și pe MA și mi-am dat seama ce tont sunt.
Mai trebuie să găsesc o piesă auzită pe autostradă în Austria, am purecat kronehit.at și n-am dat de ea. Ceva cu ”some twenty years ago...you can't imagine the joy in your mother's eyes”. Știu, lame, dar piesa suna foarte bine, o cânta o doamnă. M-am uitat și pe site-urile cu versuri și nimic concludent. Mai aștept, ce să fac. Până atunci niște circ:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.