joi, 16 iulie 2015

Telekom - la final de mutare

Ieri s-a încheiat telenovela cu Telekom-ul. N-a durat decât 10 zile lucrătoare, cu tot cu intervenții și pile, pentru că așa trebuie să meargă lucrurile într-o companie privată la 25 de ani de când piața a devenit liberă (piața în ansamblul ei, nu cea de telefonie) și, strict teoretic, nu mai ai nevoie de PCR (pile-cunoștințe-relații). 

Reamintesc că estimarea celor de la hotline era de una, maxim două zile pentru instalare. Se pare că așa le arată sistemul informatic, nu iau în calcul faptul că la Sibiu le-au plecat în masă oameni de la tehnic și că puținii care au rămas trag fibră optică în Mediaș. Noroc cu prietena unui amic, care lucrează la alt departament Telekom și a încercat să ne ajute, feedbackul constant primit de la ea a mai risipit frustrarea. Mulțumesc frumos încă o dată Andra și Mircea! 

Chiar și în condițiile astea tot a mai durat cinci zile lucrătoare. Eram deja în tratative avansate cu RDS-ul, dacă mai întârziau o zi și apuca concurența să inspecteze situația în teren probabil anulam acțiunea și portam numărul. Sfat: dacă vă bate gândul să faceți mișcarea asta și aveți două telefoane pe aceeași linie întrebați întâi noul furnizor dacă e posibilă instalarea, s-ar putea să fie prea puțin curent pe fir și să nu sune niciunul.

Un prieten îmi arată că se putea și mai rău: Tânăr bătut crunt de doi angajați Telekom, în sediul companiei de telefonie din Timișoara. Bine, nici articolul ăsta nu e chiar corect, n-a fost în sediul Telekom, ci la un partener iar clientul a fost cel care a inițiat bătaia. Sincer, îl înțeleg.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.