joi, 5 ianuarie 2017

Am fost la țară să-mi cumpăr pantofi

Dupa ultima ninsoare/deszăpezire a curții mi-am dat seama că o șosetă era fleașcă: crăpase de-a latul talpa unei ghete. 

Din obișnuință, experiențe anterioare și calitatea produselor, eu fac shopping la pantofi din două magazine în orașul ăsta: Otter pe Centru, unde mai des se întâmplă să nu aibe mărimea mea (44, nimic extrem) și Humanic la Mall. Întâi m-am dus la Otter, erau vreo 3 modele care îmi plăceau dar niciun 44 pe stoc. Magazin mic, sortimentație redusă la articole de sezon, chirie mare, 2-3 angajați pe tură; nu știu cum își acoperă cheltuielile și i-am întrebat asta. Mi-au recomandat să comand online, de pe site-ul lor. Mie-mi place să probez chestiile în care o să-mi bag picioarele următoarele două ierni, așa că m-am dus la Humanic. 

Din fericire era după Crăciun și concetățenii încă digerau sarmalele acasă, Șelimbărul era practicabil. Am găsit un model care să mă satisfacă, dar pentru că era pus la categoria Bestseller, am încercat un spirit de glumă cu vânzătoarea și am întrebat-o dacă a vândut multe perechi și e plin orașul de bocanci din ăștia. A replicat, serioasă: eh, or mai fi cumpărat și de pe sate. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.