sâmbătă, 5 august 2006

Entry for August 05, 2006


Hello everybody from Caesar's Palace, Las Vegas!
Mamaaaaaaaaa, ce-i aici!!! Cuvintele sunt prea palide ca sa descrie ce au facut oamenii astia in desert. Si nici pozele nu ajuta prea mult din pacate, dar totusi uitati-va la ele :)

Drumul a fost foarte lung, 10 ore, intre Dusseldorf si Atlanta. Din Atlanta, dupa 2 ore aveam zborul spre LV, l-am prins la fix pentru ca formalitatile vamale dureaza, de fapt dureaza statul la coada. Sunt mai usoare si rapide decat m-am asteptat.

De la Atlanta la L.V. mai dureaza zborul inca 4 ore, asa ca in momentul cand am coborit din avion acasa era 1.30 dimineata (sambata), noi ne trezisem la 6.00 vineri si de la 10 eram in avion.
Am mai reusit sa facem o plimbare prin oras dupa ce ne-am cazat, ora locala era doar 18.00 si la ora 10 eram in pat, dupa 25 de ore de nesomn. Nu pot sa zic ca m-am odihnit prea bine, pe la 3 dimineata fluieram in pat, dar am reusit sa mai adorm pana la 6. Dupa care am calcat camasi:)

Despre camera de hotel ce sa va spun, e mare si eleganta, pana acum n-am mai locuit undeva unde sa am si telefon langa WC si un mic TV LCD langa chiuveta. Desi camera e scumpa ca naiba, internetul in camera si apa minerala se platesc (0,5l 4$).

Funny story: inca nu m-am prins cum sa inchid lumina la veioza asa ca am desurubat becul ca sa dorm pe intuneric. Nu a functionat nici de la intrerupator, nici prin bataie din palme si nici sensibila la atingere nu e. Alte metode nu mai cunosc. Si din aceleasi motive nu stiu cum sa aprind celelalte 3 veioze din camera.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.