duminică, 22 octombrie 2006

Entry for October 22, 2006

Buna seara,

n-am mai scris de mult, stiu. Sunt in Germania de o saptamana, am lucrat intens asa ca nu am avut timp sa “fabulez” seara la hotel. Dar astazi am zis sa fac o plimbare pana la Bonn, se afla la doar 75 km de Solingen, sa vad cum arata fosta capitala a Germaniei. Nu mi-a parut rau, este un oras foarte romantic, asa cum puteti vedea si in albumul foto. Am descoperit trei zone frumoase: orasul vechi, promenata de pe malul Rinului si zona Universitatii, toate adiacente. Este un oras tanar, plin de studenti dar am vazut si destui betivi, din cate am citit Bonnul a avut mari probleme cu somajul dupa ce s-a mutat capitala de acolo iar statul german a oferit foarte multi bani ca suport pentru tranzitie.

Am insistat mai mult pe pozele cu natura pentru ca toamna imi place la nebunie si mi-am incercat talentele de fotograf amator. Sper sa va placa!

Saptamana viitoare sunt la Berlin, asa ca poate o sa fie ceva interesant de povestit de acolo.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.