marți, 24 octombrie 2006

Entry for October 24, 2006


Iata-ma din nou la Berlin. Pana acum n-am facut nimic deosebit in jumatatea asta de zi de cand am ajuns aici (e luni seara). Sunt la o turnatorie ai carei patroni sunt o doamna in varsta si fiul ei. Domnul “turnator” a plecat spre Nirvana de ceva vreme. Doamna a acumulat mult stress in ultimele trei saptamani in care i-a fost plecata in concediu manageritza si s-a dus si ea sa se relaxeze la resedinta ei din Toscana. Am cunoscut-o anul trecut, este o figura, bronzata intens la solar (la peste 60 de ani), plina de aur si imbracata cu haine D&G. Fiul ei, la vreo 40 de ani nu se remarca decat prin Porsche-ul Cayenne pe care-l duce. Momentan e in China, on businesss I presume. Si e foarte bine ca-s dusi amandoi, pentru ca putem sa lucram fara sa facem gulu-gulu si lugu-lugu si sa ascultam tot felul de pretentii extravagante pe care nu stim cum sa le satisfacem (si fara sa mi se ridice parul pe mana cand ma uit la doamna cu aspect crocant – era un personaj cam la fel in comedia There’s something about Marry cu Cameron Diaz).

Se pare pare ca si la Berlin se fura. Intr-un weekend le-au disparut din curtea firmei, incuiata, 20 de tone de zinc. Fiul patroanei a fost si el jefuit. I-au intrat in casa noaptea si i-au luat cheile de la Porsche si de la un BMW serie mare (inchiriat) si, bineinteles, si masinile din fatza casei. Noroc cu politia germana ca i-a descoprit Cayenne-ul pe un trailer aproape de granita cu Polonia. Asta imi aduce aminte de bancul cu rusul care fura doua masini din Germania pentru ca drumul spre casa trece prin Polonia.

Daca stau sa ma gandesc.. de ceva timp am aflat ca i-au furat microbuzul VW clientului la care am fost in Slovacia, in seara urmatoare plecarii mele, acum astia… oare le aduc ghinion? O sa vedem pentru ca in noiembrie ma intorc in Slovacia. Vinde cineva un seif portabil?

PS. Poza e de anul trecut

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.