vineri, 8 decembrie 2006

Kosice, 2005

Iti mai aduci aminte bai fost coleg, acum un an si vreo luna, cand am fost noi in delegatie in Slovacia, la Kosice? Ce saptamana! Mai stii cum am trecut noi trei granitze la dus si trei la intors fara actele masinii? Ca erau in seif si posesorii cheilor in USA respectiv Germania? De ne-am dus ca orbetzii doar cu niste copii xerox aproape ilizibile? Mai stii cand ne-am intors in Romania ca te-a intrebat ofitzerul de frontiera daca tu pleci pe jos mai departe sau ramai cu mine in granitza ca n-avem acte? Ce ti-a cazut fatza, he he. Mai stii ca eram deja satui de certuri cu toti vamesii si le-am zis ca le lasam masina acolo si venim acasa cu taxiul?

Mai stii ce am chefuit noi cu o seara inainte in Kosice cu Andrea (Andrea cu un „e“, ca asa e la ei)? Mai stii ma betzivule ca te-ai facut ca orbetele si in loc sa dansez cu bunaciunea aia de fata a trebuit sa stam amandoi cu ochii pe tine sa nu iei bataie? Ca te luai in gura cu toti umflatii, cica tu faceai gat la ei ca “problem?” si aia erau mafiotii locali. Asa ne trebe daca ne-am lasat dusi de Andrea in localul ei favorit la un ceai. Adica „ceai“. Ceai Tatra. 52% alcool. Mic si roshu. Si Cola pe langa sa-l mai stinga. Ai baut 5 pahare mah copile! Erai racheta! Mai stii ca am facut un calcul si am vazut ca ne-am pilit cu echivalentul a 100.000 lei? Ai dansat cu vreo 12 gagici din restaurantul ala intitulat pompos discoteca, ca aveau un stroboscop deasupra ringului de dans. Dar mese de restaurant cu fetze de mese albe. Dar mai tzii minte ca la 11 seara nu mai statea nimeni la mese si dansau toti in draci? Cu exceptia la aia mari si rai, in negru, de care te luai tu, afurisitule! Mai tzii minte rusoaicele alea doua care nu stiau o boaba de engleza, la care vrajeai si le tot ziceai “Money? No problem!” si eu radeam, ca eu iti plateam berea! Mai stii ca l-ai ajutat pe un alt betziv sa mearga la „toaleta“? Unde naiba l-ai dus mah, ca buda nu era la etaj cum credeai tu, era la parter! Vai de capul tau de ametzit!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.