miercuri, 13 decembrie 2006

Stai...nu ma ocoli

Va place Directia 5? Presupun ca la intrebarea asta majoritatea fetelor o sa raspunda "daaaa. ce bucata e solistul". Mie-mi place de cand i-am vazut la mare, acum vreo 5-6 ani, la Neptun, concertand pe plaja. Era o seara furtunoasa, cu o briza puternica, care amplifica efectul scenic fluturand toate hainele largi de vara. Muzica rock, luminile scenei si apropierea furtunii au creat o atmosfera care face diferenta intre inregistrarea de studio si concertul live. Ceva asemanator am vazut tot la mare la concertul Timpuri Noi, acum si mai multi ani, cand am ramas uimit de ce poate sa faca Iliescu cu chitara.
Intre timp baietii au schimbat un pic stilul. Canta...Ambiental (numele ultimului album) iar pentru a-si promova DVD-ul ce contine inregistrarea concertului din toamna aceasta au lansat aceasta noua piesa: Stai, nu ma ocoli. Din cate am vazut eu pe la tv, piesa are doua varianta, una mai alerta, mixata up-tempo si una mai linistita, dar nu chiar chillout; v-o recomand pe a doua, suna bine de tot. Surpriza: nu e rockul sau balada pe care o asteptati desi are versuri de genul "Norii in cer se aduna, esti ca o furtuna". Mishto di tat!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.