duminică, 7 ianuarie 2007

Entry for January 07, 2007


S-a dus si concediul asta... trei saptamani de leneveala, mancat si baut. Cred ca maine cand o sa ma trezesc la ora 7 o sa am o depresie. Astazi inca nu, pt ca e Sf. Ion - LMA! si yonizare placuta tuturor celor care au motiv sa dea de baut sau sa bea astazi. Sarbatorile au decurs bine, revelionul in Caro a fost frumos, am avut si niste premiere in club: hora pe muzica populara, dansat pe o manea si pe tziganeasca (cate o melodie din fiecare, pt culoare), facut podul - sau cum s-o numi chestia aia cand se apleaca oamenii si trec printre cei care stau de o parte si de alta, pe Saragoza Band bineinteles. Faza haioasa la podul asta este ca cei mai ambetatzi nu au tinut cont ca-s la costum si s-au tarat in patru labe pe coate si genunchi. Distractiv, desi la inceputul serii pareau niste stiff mofo si-mi faceam probleme pentru atmosfera. Asa ca a fost o alegere inspirata pentru revelion. Mai putin inspirati am fost cand am mers la ora 12 in Piata Mare (PM) sa vedem artificiile si era sa ne calce multimea in picioare in gangul dintre Arhive si PM, motiv pt care nici n-am mai revenit a doua seara cand ploua. La fel de nashpa a fost si mersul pe jos acasa la 6 dimineata cand nu prindeai taxi nici daca le ofereai dublul pretului calatoriei, chestie care a ruinat tot efortul meu de alcoolizare din seara respectiva pentru ca eram treaz si inghetat cand am ajuns acasa. Probabil daca nu consumam nimic ajungeam treaz, inghetat si racit. Asa se pare ca am scapat de pneumonie.

Aniversarea din PM a avut un mare minus: 50.000 de oameni si nici unul care sa faca un countdown la ora 12. A vorbit primarul si apoi au inceput artificiile, fapt pt care fiecare a urat prietenilor LMA cand a simtit el ca e 12 sau cand si-a dezlipit ochii de pe cer. Preferam un countdown urlat de primar sau altcineva la microfon si aplaudat de public. Era mai de efect. Asa mi-am adus aminte de un revelion de acum vreo 3 ani pe valea Avrigului, cand in loc sa ne bucuram de moment ne ascundeam de un dobitoc care detona artificii ca un maniac La fel de sec.

Sa vedem ce aduce anul asta: burta, chelie si miopie.

PS: Poza e cu barmanii din Caro, cea mai mishto trupa de barmani pe care o cunosc eu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.