vineri, 12 ianuarie 2007

Frumusetile Romaniei

M-a amuzat articolul din Cotidianul intitulat "Sirbii isi fac brand cu imaginea noastra".

Extras:
De citeva zile, CNN difuzeaza un clip publicitar de 40 de secunde menit a stirni interesul international pentru frumusetile Serbiei si a transforma aceasta tara intr-un obiectiv turistic.
(..)
mai multi cetateni din localitatea Kladovo, aflata la granita cu Romania, in dreptul municipiului Drobeta-Turnu Severin, au sunat la cotidianul „Blic“ si au semnalat ca imaginile dintre secundele 30 si 32, in care apare o biserica, nu sint filmate in Serbia, ci in Romania. Ei stiau cu precizie acest lucru intrucit biserica pe care au vazut-o in film o pot admira zilnic, pe viu, si pe malul romanesc al Dunarii.
(..)
In ce priveste includerea unor imagini din Romania intr-un film de prezentare a Serbiei, Petrovic a declarat cu seninatate: „Noi am vrut sa prezentam Dunarea, iar acestea erau niste imagini foarte dragute“.

http://www.cotidianul.ro/index.php?id=8754&art=22869&cHash=8a8a3c88ao

Asa ca va propun sa fiti creativi - inclusiv cei mai nationalisti dintre voi si care in mod normal nu aveti simtul umorului. Jucati-va!

Din ce tara ar trebui sa "fure" Romania imagini?
- Austria. Fara numar de la iobagii nostri
- Toata Africa. Bastinasii imi aduc aminte de casa
- Beirut/Liban. Cartierul meu arata cam asa
- Suedia. Blonde ca la noi, la nimeni
- India. Si la ei se circula pe trenuri
- Rep. Moldova. Ce-am avut si ce-am pierdut
- Rusia. Pentru nostalgici
- Marea Neagra. Ca e cel mai bun vecin
- Tibet. Si ei sunt chei si portocalii
- Turcia. Manele frate!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.