marți, 6 noiembrie 2007

Statusul

Cateodata stau si ma minunez. Ultimul ragnet conversational nu mai este mess-ul ci statusul de mess! Te doare mintea de ce statusuri vezi mai nou. Unele funny gen "stop muncii, viata are prioritate", "stie cineva un apartament de inchiriat pt 2 luni? nu, nu m-au dat parintii afara", "schimb coala A4 cu Audi acelasi tip" . Pe astea le-am inteles si m-au amuzat.

Altele deja tin loc pana si de blog, sunt un dialog cu cineva - oricine - dar la vedere pt toti. Eu ca psiholog amator, mare fan al teoriei lui Freud ca sexualitatea se contureaza la varsta de 6 ani - deci total pe dinafara - cred ca respectivii cer pur si simplu atentie. Pai si atunci ce rost mai are nenorocirea aia de semn "interzis" pus inainte? Maram respectivul e "busy". Ocupat, dar cu destul timp sa-si schimbe statusul din ora-n ora. Sa dam lumii de stire. Orice. Patetic.

Incepe sa-mi fie simpatic copchilul cu "sunt prea prost sa pun un status".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.