vineri, 16 noiembrie 2007

Viata la bloc. Fragmente posedate.

Ieri dimineata la 6 ma trezesc cu lumina in camera. Ardea veioza (becul pentru cei care intra si pe forumul Academiei). Pun mana pe ea si o inchid. Ca asta e problema - cand le-am cumparat mi s-a parut mishto sa am veioze cu aprindere tactila (pentru cei care nu intra pe forumul electricienilor amatori: adica pui mana pe ea si se face lumina, mai pui mana odata si se stinge). Somn de voie. La 7 suna alarma. Veioza ardea. Again. WTF. Opresc alarma, sting veioza. La 7.15 ma trezesc, veioza nu mai arde singurica. Vin seara acasa, marea finetze de veioza ardea iarasi. Explicatie: subsemnatu' sforaie. Poate, cumva, oi fi sforait in asa un hal incat s-a facut o unda de presiune si biata veioza toanta o fi crezut ca o atinge cineva (sunt cateva persoane care ar putea sa jure ca-s capabil de asemenea performante). Deci nu declansare tactila, ci sonora. Ca sa confirm teoria, cand o sa ma duc acasa o sa urlu la ea pana unul dintre noi da lumina. A doua teorie: sunt bantuit. Nu stiu cine m-ar bantui chiar pe mine si de ce, dar cine stie. Ma bantuie un ghidus care-mi aprinde veioza. Cand o sa ma curenteze o sa chem popa sa scoata moroiu din veioza.
Intamplare, aparent fara legatura: suna o baba intr-o dimineata - "Marinica, tu esti?". Nu, nu e Marinica. Dar poate stia baba ce stia si vroia sa vorbeasca cu bantuitorul. Marinica the gost. Preferam sa o cheme Marinela.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.