miercuri, 19 martie 2008

Harlem

In acest weekend, respectiv inceput de saptamana au fost doua mici (mici, mici) evenimente: aniversarea a 2 ani de Liquid si spectacolul Harlem Globetrotters.

La primul am ajuns mai mult din cauza ca in penultimul weekend am fost racit si am hibernat, perspectiva concertului Loredanei Groza neincalzindu-ma prea tare. Intrare pe baza de invitatie, doar clientii casei, furnizori si oameni cu pile, dar nu s-a simtit la atmosfera pentru ca a avut DJ-ul grija sa puna niste muzica de club absolut stupida inainte de venirea Lorei, care s-a produs doar la ora 1:45. Deci inainte ne-am distrat de numa'. Lore (ii spun asa pt ca mi-e lene sa scriu nu ca mi-ar fi draga) a inceput concertul cu "Buna seara iubite" in duet cu Connect-R, care are un repertoriu original extrem de bogat si de exact patru versuri, alea din melodia cu DJ Sava, pe care le repeta din cand in cand (Sunshine). Tot repertoriul Lorei a fost adaptat la muzica de club, asa un pic, deci a iesit un fel de taraf cu influente hip hop or something, total nemotivant pt mine si nici pt prietenii mei care s-au si dus acasa. Mi-a mai placut ultima piesa "Lele" probabil mai mult pt ca stiam ca se apropie sfarsitul. In sfarsit la ora 3 dimineata a inceput petrecerea, muzica buna si un pic de animatie, cu cei care au mai rezistat pana atunci, pana pe la ora 6 din cate am auzit, ca eu la 5 m-am dus acasa ... aaa la McDonalds. Inchei paragraful cu vorbele nemuritoare ale nemuritorului Connect-R "F**k everybody let’s get high the sun will shine!" And indeed it did shine, a doua zi pe la pranz.


Harlem Globetrotters (pt studentele la filologie: o foarte faimoasa echipa de baschet demonstrativ din SUA) - o legenda mai mare decat realitatea. Marti seara show cu casa plina in Sala Transilvania, respectiva echipa ne-a ocupat timpul pentru doua ore. Eu speram sa vad niste acrobatii baschetbalistice, in schimb am vazut un show pt copii. N-am fost prea trist, parcarea era plina de masini din alte judete, deci se poate lua tzeapa si mai rau. Plus o gramada de "tenismeni" care au venit pt prima data intr-o sala de sport si credeau ca e ca la teatru si ca numerele de pe scaune incep de la exteriorul randului (o tribuna are doua sectoare care se intalnesc la mijloc, unde sunt locurile A1 si B1). Asa ca ne-am trezit cu unii care aveau nr 17 pe bilet incercand sa ne scoale din mijlocul randului. Ai nostri au fost decenti, dar doua randuri mai jos o doamna isterica incerca cu insistenta sa scoale niste baieti, imuna la explicatii. Despre show nu vreau sa va zic prea multe pt ca cei de la EVZ au facut o cronica destul de pertinenta. Putin baschet, mult circ si aproape totul regizat. Si pentru ca tot era show pentru copii, in rolul copilului eu, ca l-am luat si pe tata.

Ne pregatim de urmatoarele evenimente: un weekend la munte si un an de Celebrity cu niste invitati de marca.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.