marți, 20 mai 2008

Lost Celebrity

Celebrity a apus. Pacat. Un loc conceput ca fitza maxima a devenit dupa o perioada, prin pierderea fitzosilor, un spatiu comfortabil, cu muzica buna si sambata placute in compania prietenilor. Va trebui sa ne reorientam spre celelalte cluburi, aglomerate, intunecate, pline de fum si cu muzica bubuita. Nu cred ca ne va fi greu, dar Celebrity, dupa Caro, a fost al doilea club unde m-am simtit bine. Rest in peace.
Vorbind de Caro, stiti deja ca s-a redeschis sub numele de Zebrano. Modificat total, este prea devreme ca sa ma pronunt asupra lui. Momentan are o taxa de intrare destul de maricica, dar am incredere ca se va schimba sistemul cu timpul, sub presiunea consumatorului sibian.
Joi seara se redeschide alt club vechi al orasului: Cotton iar Uptown s-a rebranduit, oferind seri de muzica si dans cubanez cu formatie live. Chiar mishto formatia, dar bizonul carpatin nu prea apreciaza acest gen de muzica.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.