miercuri, 19 ianuarie 2011

Veste bună: polițiștii au descoperit cafeaua

Veste proastă: încă n-au aflat ce să facă cu recipienții. 

Mergând aseară la porția săptămânală de baschet, din fața Primăriei vechi îmi iese în față un Logan al Poliției Locale Sibiu (B 70 UKO), un pic cam brusc pentru gustul meu. Apoi observ ceva rostogolindu-se pe asfalt, lângă mașină - un pahar din plastic pentru cafea. L-or fi aruncat din mașină? Probabil nu, l-or fi prins sub vreo roată și a sărit. Se pare că mai am încă o doză mare de inocență în mine, pentru că imediat după apare și paharul al doilea, de data asta clar aruncat pe geam. WTF? Nu-s ăștia ăia care ar trebui să sancționeze asemenea gesturi? Îmi fac repede în minte inventarul potențialelor problemelor pe care le-aș putea avea dacă le transmit un mesaj de prietenie între oameni și primate: ”decât” n-am centura. Nu-s de la circulație. Îi claxonez lung. Îmi răspund printr-o durere intensă la pulan. Din păcate nu-i prind în paralel la semafor.

1 comentarii:

  1. Desi am mari dubii ca renunti tu la sambata din Oldies, blogmeet, schi si karaoke la Arena, sambata sara. http://www.brylu.ro/blogmeet-la-arena-platos/

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.