sâmbătă, 11 august 2012

Artmania - Die Toten Hosen

Nu m-am îndurat să dau 200 de lei doar ca să-i văd pe ei, așa că ne-am așezat la Leonidas și am consumat o tărie potrivită cu seara (mai) răcoroasă de azi. Ultima jumătate de oră am petrecut-o lângă zidul bisericii unde s-au strâns vreo sută de oameni ce priveau pe unul din ecrane concertul - asta dacă vreți să știți unde să stați mâine seară. Au cântat toate piesele faine pe care le cunoșteam (Pushed Again, Alles aus Liebe, Zehn kleine Jägermeister), unele necunoscute insipide, niște coveruri și vreo două mișto pe care nu le știam (identificat doar Steh auf, wenn du am Boden bist). Nu mi s-a părut că au fost prea mulți spectatori plătitori.
Poză de pe FB
Playlistul furat de pe FB de la Bebe :)
Amuzant când la bis a coborât solistul în public și l-a pus pe unul din primul rând să traducă din germană în română: ”am venit de 24 de ore și încă nu știm cum se zice prost (noroc) în românește”. Tipul s-a emoționat și a zis că au venit de 24 de ore și încă nu știu să zică prost în germană.

1 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.