luni, 11 mai 2015

O zi bună pentru justiție

V-am povestit că am fost martor din partea Primăriei, în procesul intentat de vecinii cu hotelul Roberts acesteia pentru procesul verbal prin care sunt obligați să oprească lucrările și să intre în legalitate. La termenul respectiv jurista Primăriei a obținut două lucruri: să se accepte în dosar răspunsul primit de către noi de la Ordinului Arhitecților, prin care se detaliază pe cinci pagini ilegalitățile comise în construcție și să vină judecătoarea la fața locului, să vadă cu ochii ei măgăria. 

Astăzi s-a dat sentința: Respinge plângerea formulată de către petenta în contradictoriu cu intimatul privind procesul verbal de contravenție încheiat de către intimat. Adică interdicția rezistă.

Bineînțeles, au să facă apel, așa că nu ne bucurăm încă, meciul se mai joacă.
Detalii dosar aici.

Ianina Roberts a mai pierdut un proces cu Primăria. Contestase amenda (babană) pe care Poliția Locală i-a aplicat-o pentru că n-a vrut să prezinte actele la control. Și în acest caz probabil urmează apelul. Detalii dosar aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.