joi, 28 mai 2015

Trolling pentru multiplex

E un comentator pe Turnul Sfatului care-și dorește extrem de mult un cinematograf multiplex în Sibiu. Așa de mult încât face un trolaj amuzant în comentarii la multe articole și enervează ceilalți trolli, care trollează doar la modul serios, ca niște trolli de sub pod ce sunt. (Dacă nu știți ce e un troll de internet, citiți aici).

Bine, nu-s convins că e doar un troll, poate fi o gașcă de la Continental care se plictisește (comentariile au IP-uri de Conti, RDS și Orange) sau pot fi mai multe persoane "independente", care s-au luat una după alta.

Câteva exemple, titlu de articol și comentariu:
Ați înțeles ideea. La un moment dat au început să apară trolli care trollează trollul: ”Muzeul Astra deschide un cinema temporar în Dumbrava Sibiului” 
  • Pfff...inca nu a comentat "desteptul" ala cu multiplexul lui?
  • am venit aici pentru comentariul cu multiplex... am fost dezamagit 
  • pai nu are cum sa comenteze ca deja sta la intrare in Muzeu.
  • Am fost auziti, in sfarsit vom avea un multiplex de lemn pt o zi!
  • Primul pas spre un multiplex e un cinema satesc!!! 
Într-un final, se pare că cineva i-a ascultat rugăciunile: ”În Sibiu va fi construit un nou mall” (”totodată, viitorul mall va avea și multiplex.”). 41 de comentarii, multe legate de multiplex. Printre ele unul de la băiatul cu multiplexul: ”daca aveam cinema multiplex, nu mai erau de senzatie stirile astea”. ATÂT!

5 comentarii:

  1. De la un timp intru pe TS doar ca sa vad cand o sa scrie un articol prin care intreaba primarul ce parere are de un nou multiplex.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca aia de la Continental munceau mai bine daca se puteau relaxa la un Cinema Multiplex dupa program.

    RăspundețiȘtergere
  3. (x) Daca aveam cinema multiplex in oras, nu mai apareau stiri despre comentarii cu cinema multiplex

    RăspundețiȘtergere
  4. daca exista un cinema multiplex, saracii angajati de la Continental se puteau relaxa in loc sa isi verse frustrarile pe turnul sfatului

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce ba, atata vorba, daca aveam multiplex lumea era la film nu mai era timp de vorbe, x

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.