joi, 18 iunie 2015

Sfaturi pentru bărbații 30+: cum să-ți tunzi sprâncenele

Când ai părul mai lung nu se observă, dar m-am tuns ieri și de dimineață am constatat că am sprâncenele vâlvoi. Poate nu toți sunteți neam de Albulescu, dar dacă aveți problema asta și vreți să luați măsuri, există un mic secret ca să nu rezulte un fiasco și să nu arătați ca Vanilla Ice sau, mai rău, să păreți tot timpul mirați/încruntați. Presimt că cei mai tineri habar n-au despre cine vorbesc, așa că pun întâi o poză cu Înghețata de Vanilie:


Eu am aflat despre amănuntul-care-schimbă-totul de la o frizeriță, care acum câțiva ani m-a întrebat, cu milă, dacă nu vreau să-mi ajusteze și sprâncenele. Banala unealtă de care ai nevoie, pe lângă trimmer, e un pieptene, folosit pentru protecție și măsură - doar ce trece de el va fi tuns. Pare logic, dar cred că e unul din detaliile care ar fi ignorate de mintea unui bărbat ne-metrosexual, genul care-și dă întâi cu ciocanul peste dește și apoi citește manualul și se miră de ce-a putut să facă.

Film artistic:


1 comentarii:

  1. Foarte interesant filmuletul! Cred ca voi face o incercare pe unul din barbatii din familie, daca ma lasa, sa vad daca reusesc si eu sa dau asa o forma frumoasa sprancenelor.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.