sâmbătă, 9 iulie 2016

10 ani de blog

În 9 iulie 2006 puneam prima mea postare, insipidă, în platforma de blogging de atunci - Yahoo 360. Între timp am migrat la Google Blogger și, ca orice ”pantofar” care se respectă, n-am mai ajustat mare lucru pe aici de prin 2009, parcă.

Nu m-am îmbogățit din blog, nu am sărăcit din el, n-am devenit pișcotar sau faimos, dar nici n-am atras mulți trolli. Nu mi-a zgâriat nimeni mașina, nu mi-a cedat nimeni locul la vreo coadă și nici oferte de autografe pe sutien n-am primit. 

Mulți ani am scris cu dedicație, zilnic, căutând subiecte și menținând liste de idei, în ultima vreme m-a cam dat viața peste cap și poate aș avea timp, dar sigur nu mai am chef să-mi dau cu părerea iar de platitudini amuzante mi-a cam pierit entuziasmul. Probabil se numește maturizare. N-am devenit pesimist sau deprimat, încă am poftă de viață, îmi place să scriu, dar trebuie să merite subiectul, s-a schimbat limita, inclusiv cea de decență.

Dilema mea cea mai mare e dacă vreau să-l țin deschis până crește fiică-mea, să vadă ce prost era tac-su în tinerețe. Prost, dar fără griji.

Nu dați like, nu dați share, beți apă, mâncați fructe și stați la umbră :)


4 comentarii:

  1. Nu-ți dau like și nici share, dar te felicit pentru atingerea unei pietre de hotar (eh, parcă tot mai bine sună milestone). Ți-am găsit blogul de vreo 2 ani și de atunci aștept postările noi. Mulțumesc!
    Baftă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, e interesant sa constati ca mai intra lumea si fara ajutorul facebook:)

      Ștergere
    2. Si eu intru direct din address bar, scriu "ca" si restul face Chrome, cam o data pe saptamana. Dar ies repede, ca nu mai prea scrii :(
      La multi ani, multe articole!

      Ștergere
    3. Multumesc - o sa ma straduiesc sa scriu mai des:)

      Ștergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.