miercuri, 25 ianuarie 2017

Vulcanizare mobilă în Sibiu (și avantajele ei într-o duminică după amiaza)

Iarna-i grea, omătul mare, dacă îți surâd astrele și faci pană sub munte, la o cabană de pe Valea Porumbacului într-o duminică după-amiază (undeva mai sus de ”castelul de lut”) cam astea îți sunt opțiunile: te rogi să ai roată de rezervă, kit de depanare sau să fi venit cu mai multe mașini. 


Dacă n-ai rezervă (unele mașini, suprinzător, n-au) poți pune automobilul pe cric, demonta roata și ruga un prieten să te ducă să cauți vulcanizare. Vă zic ce-am pățit noi ca să nu mai pierdeți timpul și voi data viitoare:
- în Porumbacul de Jos și de Sus nu e vulcanicare nici în timpul săptămânii, d-apăi în weekend;
- în Avrig este un service auto lângă biserică, dar are program de lucru normal, deci era închis;
- în Bradu e ”decât” benzinărie;
- în giratoriul de la Veștem ar trebui să fie o vulcanizare non-stop, undeva pe partea opusă de Gazprom. În practică se vedea o tonetă cu un bec chior în față și nicio mișcare, așa că am continuat spre Sibiu;
- Sigemo, contrar miturilor urbane, nu e non-stop și nu e deschis pentru vulcanizare duminică la ora 18:30;
- noroc că știau proprietarii mașinii un băiat care și-a făcut o vulcanizare mobilă într-un bus și am mers la el, că oricum nu mai aveam unde să-l chemăm, ne-a reparat roata cu 20 de lei (cam cât ați fi dispuși să dați într-o situație de genul ăsta?)


Practic articolul ăsta e reclamă pentru Alexandru, super amabil, care ne-a ajutat fără mofturi și fără să profite de situație. Și-a pus afacerea pe picioare doar de câteva luni și cred că merită promovat. Nu doar că vine să vă depaneze, dar vă poate ajuta să schimbați și cauciucurile de iarnă cu cele de vară acasă, fără să le mai plimbați în mașină și să stați la cozi, ceea ce e ideal dacă aveți două mașini sau dacă vă organizați cu colegii de serviciu. 

Vulcanizare Mobilă Non-Stop Sibiu
0757 322 567

4 comentarii:

  1. Bravo Vulcanizare mobila NON Stop!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Băieți serioși am sunat la 22.30 eram la 60km de Sibiu la 00.30 deja am plecat.Multumesc. Spor !

    RăspundețiȘtergere
  3. Notat, util, mersi!
    Sigemo nu mai e non-stop de ani buni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte bun serviciu.. foarte rapid .. la orice ora si la un pret foarte corect!foarte multumit... 13 martie 01:00 pe autoban A1 spre unguri... mi sa spart roata ...chiar daca platim taxe degeaba ..mare grija pe autoban.. in fine baiatu a venit in 30 min si sa descurcat foarte repede... nu a incarcat la pret ... un serviciu foarte bun la un pret foarte corect... recomand....

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.