miercuri, 22 noiembrie 2006

Entry for November 22, 2006

Ah, Slovacia… viata la tzara… ce bine ca maine vin acasa! Astazi ploua si din motive necunoscute mie miroase mai urat ca de obicei. Adica mirosul de la fabrica de zahar din apropiere “bate” pana la noi. Secretara m-a intrebat cand mai vin – i-am zis ca ori la primavara, ori la toamna, ca iarna e prea frig iar vara prea cald. Iar cand bate vantul pute.

Ca vorbeam de venit acasa: trebuie sa merg la Munchen ca sa iau avionul spre Sibiu pentru ca Austrian Airlines sunt de kkt si cer 425 de euro pt un bilet Viena – Sibiu (un singur zbor). La Munchen poti sa zbor dus-intors cu 330 de euro, cu Tarom. Asa ca face Turcu inca 5-6 ore cu masina maine ca sa plateasca clientul mai putin…

Nu prea am eu experienta cu firmele de productie din Romania, dar ma gandesc ca acasa cand treci prin fabrica impreuna cu seful te saluta oamenii macar dand din cap. Astia intorc capul in alta parte si nici nu-l baga in seama pe neamtz. La unii li se rupe si sunt senini si detasati iar altii sunt incruntati, posmorati si artzagosi, dar toti dezinteresati. Noroc cu secretara asta care duce firma in spate ca e insteatza si intelege mai mult ca restul la un loc.

Azi si-au cumparat MS Office cu licenta pentru 3 calculatoare. Daca n-ai internet e un chin sa-l activezi. Trebuie sa suni la hotline, sa dictezi numarul de produs de 54 de caractere si sa primesti inapoi un cod de activare de 35 de caractere. Si asta pentru fiecare calculator in parte. Daca aveti mai mult de 10 calculatoare si internet ioc va recomand versiunea Enterprise, care nu trebuie activata. Cam cat dati pe telefon dati si pe ea probabil.

Oraselul e micutz, dar umbla vorba ca se cam fac afaceri necurate pe aici. La cum se fura nici nu-i de mirare. Mafie in trening. V-am zis ca le-au furat un microbuz nou, intr-o noapte, din fatza blocului. Asa ca si-au luat doua van-uri Citroen la mana a doua si stau linistiti ca se prefera marcile concernului VW. Acum le-au furat doar antena :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.