sâmbătă, 18 noiembrie 2006

Spam me baby!

We don’t need no information,
Spammer leave the kids alone!

…dar ne-ar trebui niste educatie pentru ca dubla negatie este interzisa in engleza.

Chezchevuzavepreparepurojurdi? Spam. Nu conserva de porc ci celalalt rahat, cel electronic. Din gogonelele de astazi:

Hi, It’s Elinor (desi in adresa de email scrie Deborah). Ma invita sa cumpar actiuni la The Motion Picture Group cu 0.25$, joi dimineata la prima ora, pentru ca o sa le creasca pretul astronomic datorita noului film pe care se pregatesc sa-l lanseze. Si acum vine partea amuzanta: filmul il va avea ca protagonist pe Keifer Southerland (mici deosebiri fatza de numele actorului cunoscut) si va fi transmis la ore de varf pe …VH1. Wow, probabil intre un videoclip cu Celine Dion si unul cu Aerosmith. Du-te neamule si cumpara actiuni la MPRG, care probabil nici nu e o companie din industria filmului, ca sa devii noul Adrian Sarbu!

Partea excitanta a businessului: Viagraaaa. Yummie. Daca stai si ii citesti pe astia, care incep, prieteneste si caldutz cu “Hello my friend”, te apuca depresia. Cica nu-i nimic ca esti penal - si restul lumii e la fel, noroc ca-s ei destepti si au remediul, asa ca de ce nu mergi pe ekimbanga.com (danga langa, ce nume bine ales) si iti faci un stoc de-ti lasi prietena “speechless”. Asa ca daca vrei sa cumperi niste zahar sub forma de pastile intra acolo si aprovizioneaza-te. Rog fostele prietene eventual cititoare de blog sa se abtine de la comentarii (pozitive bineinteles) pe marginea acestui subiect Image

Iti trebuie software? Nici o problema! De ce sa dai 3995$ pe AutoCad 2007 cand poti sa iei versiunea OEM cu 129.95$. Diferenta este doar ca nu ti-l livreaza in cutie de carton si trebuie sa-l descarci de pe site-ul lor. Mai bine ziceau ca e versiunea pentru prosti, apreciam sinceritatea. Deci de acolo face Autodesk-ul toti banii, din cutia de carton de fapt! Bine, nu prea cred ca se vinde AutoCad-ul OEM pentru ca nu-i software de uz general, tip Office, sa vina cu un calculator nou, dar astea-s detalii deja, la fel ca si faptul ca nu exista asa diferenta mare intre preturile OEM si retail. Tu cumpara de pe site, ca e legal! (BSA-ul sa faca bine sa observe ca nu dau numele site-ului)

In concluzie, daca vreti sa va distrati cititi-va spamul. Imi pare rau ca mi-a venit ideea asta dupa ce am sters cele 160 de mesaje primite in ultimele zile si a trebuit sa ma multumesc doar cu captura ultimelor ore. Doamnelor/domnisoarelor, nu va faceti ganduri amare in legatura cu unele mesaje care s-ar putea sa nu va ajute, sigur sunt altele care vor dori sa va deformeze putin, in bine, of course.

BTW: care e cel mai amuzant spam pe care l-ati primit?

PS Tehnic: exista Romanian Black List (RBL), o lista cu toti spammerii romani cunoscuti. Administratorii competenti o implementeaza in serverele de email (impreuna cu listele internationale) si pe baza ei se filtreaza posta electronica. Daca primiti mailuri insistente de la careva, faceti-i o bucurie si bagati-l in lista. Fondatorul RBL are si blog si puteti citi acolo despre necazurile lui cu unul dintre cei bagati in lista: http://dragosh.bloghost.ro/2006/06/29/dealing-with-a-spammer

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.