miercuri, 28 martie 2007

Cum (n)am cumparat bilete la Rolling Stones

Secolul comunicatiilor. Nu stiu cine a zis treaba asta dar in momentul asta i-as rupe doua degete. Alea cu care se scarpina in nas sau ureche cand o debitat chestia asta. De ce am draci? Simplu, dar totusi complicat: de 3 ore incerc sa cumpar bilete la Rolling Stones.

Pasul 1. trebuie sa fii abonat Vodafone ca sa cumperi bilete intre 28 si 2 aprilie. Checked.

Pasul 2. trimiti mesaj la un nr scurt si primesti inapoi un cod. Checked.

Pasul 3. Iti faci cont la diverta (dol.ro). Checked

Pasul 4. Primesti mail de la diverta si activezi contul. Checked.

Pasul 5. Te loghezi pe site, intri pe link-ul de cumparat bilete si-ti alegi sectorul in care vrei sa stai. Checked.

Pasul 6. Incepi sa alegi locurile. Brusc crapa site-ul si nu mai incarca nimic. Reincarci pagina. Au disparut butoanele cu care puteai alege sectorul. Nice. Suni la Diverta. O tanti: se face update la site, reveniti in 30 de minute. Ok.

Pasul 6 + 30 de minute. Reiei procesul de la pasul 4. Iti alegi locurile. Checked.. aaa..cheeeeecked, ca dupa fiecare click pe harta cu locurile se reincarca pagina, cam in 2 minute asa. Vreau 6 bilete. Selectez primul, selectez al doilea. Mesaj: locul selectat tocmai a fost ocupat. WTF! Deselectezi si primul loc si incepi sa alegi alte locuri, ca doar vrei 6 locuri grupate, nu raspandite in tot sectorul. Mai trece un sfert de ora, termini selectia. Apesi Comanda. Mesaj: ne pare rau, puteti selecta maxim 4 locuri. Injuraturi. Pentru ca-s boi si nu au putut scrie si ei un mesaj cu treaba asta. Deselectezi 3 bilete, restul de trei le va cumpara altcineva. Apesi butonul Comanda. Iti spune ca biletele au fost rezervate.

Pasul 7. Plata. Mergi pe link-ul Cosul meu. Acolo scrie frumos: 3 bilete bla bla, suma. Apesi pe butonul: Continua spre casa. Si stai ... si stai ... si dupa ce-ai stat cateva minute apare textul: “Eroare. Object reference not set to an instance of an object.Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate.Reincarca”

Pasul 8

Pasul 9

….

Reincarci. Degeaba. Biletele sunt in cos dar nu le poti plati. Suni la diverta. Nu mai raspunde nimeni sau suna ocupat. Te uiti la ceas: ai inceput sa comanzi la 9 si e ora 12. A trecut secolul vitezei, am intrat in secolul comunicatiilor.


Saga continua...

a doua zi, ora 17:05
AM REUSIT! in sfarsit... dupa incercari nelimitate, injuraturi, tensiune si draci AM REUSIT! Azi la ora 17.05 am putut sa finalizez tranzactia. Diverta sunt de kkt. Nu va recomand sa cumparati de la ei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.