luni, 3 decembrie 2007

30


Am schimbat prefixul. Moment aniversar plin de clisee. Putea fi mai rau, pt ca de fapt a fost excelent.

Urarile au inceput de joi (ziua mea a fost duminica). Prietenii de la baschet au inceput sa-mi faca urari pe forumul, in frunte cu Adela si Monica. A iesit o bascalie curata de-am ras doua zile de ce le-a trecut prin tartacutza la toti.

Sambata am fost la meci la CSU - Cluj, unde pe langa faptul ca echipa noastra a jucat magnific si a batut, aceeasi prieteni mi-au copt-o din nou si mi-au cantat La Multi Ani in tribuna, la pauza.

Seara a fost cheful, la Celebrity, impreuna cu Bogdan, un amic nascut in 29 noiembrie. Noi in mod traditional ne chefuim impreuna, pt ca avem gasca comuna. Au venit aproximativ 30 de persoane. Se pare ca lumea s-a simtit bine pentru ca am inchis clubul dupa ora 5.30. Suprinzator a fost ca m-au sunat si m-au gratulat persoane care in mod normal nu ar fi stiut de eveniment, dar se pare ca e bun si Hi5-ul la ceva. Cea mai mare surpriza mi-a facut-o Emmy, care a venit din Ungaria cu prietenul fara sa zica nimic si m-am trezit cu ei - a zis ca nu uita niciodata fatza pe care am facut-o.

Duminica familia la masa, moment de jeluiri si mai sus pomenitele clisee - un singur exemplu: "cand te insori mama, ca vreau sa-mi vad nepotii inainte sa mor" (de fapt stranepotii). Plus altele, dar desi mahmur, eram bine dispus si stiam ca o sa vina, asa ca le-am parat cu gratie. Apoi seara inca o pereche de prieteni la domiciliu si voila, a trecut si weekendul acesta.

Si ca sa va raspund, daca va intereseaza, la intrebarea "cum te simti la 30 de ani": BINE! foarte bine! sunt satisfacut cu ce am reusit sa fac pana la varsta asta, n-as schimba nimic si nu regret nimic (in afara ca am ranit unele persoane de-a lungul anilor - dar nu prea se putea altfel).

Pozele de la chef: http://www.flickr.com/photos/calin_turcu

De Alina nu va povestesc nimic ... inca :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.