luni, 28 decembrie 2009

Retrospectiva 2009: sănătate şi familie

La capitolul familie stăm bine: n-am pierdut nici un membru. E drept, nici n-am câştigat vreunul nou, ceea ce iar poate fi considerat un succes, mai ales dacă respectivul membru n-ar fi fost soţia. Am aflat că mă citesc mulţi cunoscuţi, se pare că în anumite medii mai puţin tehnice a avea un blog personal este un fapt semi-senzaţional. Am făcut-o şi pe bunică-mea un pic mai faimoasă decat era deja, până la statuia pe care o merită mai e loc.

La capitolul sănătate nu s-au remarcat probleme, exceptându-le pe cele cauzate de consumul excesiv de alcool de ziua mea. Rinichii se pare că funcţionează, e drept, nici nu le-am mai făcut analize recent. Una peste alta, n-am îmbătrânit aşa mult, dar nici n-am exagerat cu sportul, cred că n-am luat decât un loc doi la streetball. Pentru ăia care se întreabă: campionatul încă se joacă, suntem pe locul 4 după tur. There is hope :)

Trecem 2009 la ani buni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.