sâmbătă, 2 iulie 2011

Carmina Burana

Marți la baschet când mi-a zis un prieten că vineri e CB în Piața Mare l-am pus să repete numele de vreo două ori pentru că nu-mi suna a nimic cunoscut. Apoi am intrat pe internet și mi-am dat seama că știam muzica, nu și numele operei simfonice. Așa că vineri am luat un prieten și ne-am culturalizat, ca băieții, with a twist: ne-am pus în spatele mesei de mixaj și ne-am uitat la băieții de la Oldies cum fac spectacolul să meargă: Bebe la sunet și Ionuț la lumini, plus Ovi care mi-a dat detaliile tehnice despre Set-Up: 60 de microfoane și boxe de 40.000 wați amplasate conform specificațiilor generate de un software special. Rezultatul? Sună perfect:11 comentarii:

 1. fain. pacat ca nu am stiut de concertul asta...

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 3. Superb! Dar cu pozele de la miezul noptii ce s-a intamplat?

  RăspundețiȘtergere
 4. La miezul noptii lumea doarme, s-au dus dracului pozele de ceva vreme, numa acum ai vazut? Sa vedem la ce mai renunta dl.C

  RăspundețiȘtergere
 5. Am renuntat la rubricile saptamanale din lipsa de chef de a scrie la ore fixe si de a verifica daca poza/cantecul a aparut deja pe blog.

  RăspundețiȘtergere
 6. pacat ca n-ai descoperit Carmina Burana prin adolescenta, odata cu filmul The Doors ;)

  RăspundețiȘtergere
 7. De ce? Filmul The Doors e in coada de asteptare, il am in HD dar nu m-am motivat sa-l vad niciodata, asa ca poate chiar e momentul acum, dupa CB :)

  RăspundețiȘtergere
 8. daca ai trecut de varsta aia fara doors, nu cred ca mai are farmec. sau n-ai trecut ?? :D

  RăspundețiȘtergere
 9. Undeva e o mica varza si de data asta nu cred ca in capul meu. Filmul The Doors, formatia The Doors, Carmina Burana. Fa-mi o schema. Sau nu mai bea :D

  RăspundețiȘtergere
 10. filmul the doors e despre formatia the doors, iar carmina burana insoteste sonor o scena tare (the naked witch pentru cunoscatori).
  pariu ca pana maine vezi filmul? :D
  (tip: nu o fa pe nebaute!)

  RăspundețiȘtergere
 11. Vezi ca se poate? :)

  Tip: nu fa pariuri pana nu stii contextul :) Am altceva mai interesant in program, dar poate ma uit miercuri. Nu promit dar poate o sa desfac o sticla de vin :)

  RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.