sâmbătă, 2 iulie 2011

Carmina Burana

Marți la baschet când mi-a zis un prieten că vineri e CB în Piața Mare l-am pus să repete numele de vreo două ori pentru că nu-mi suna a nimic cunoscut. Apoi am intrat pe internet și mi-am dat seama că știam muzica, nu și numele operei simfonice. Așa că vineri am luat un prieten și ne-am culturalizat, ca băieții, with a twist: ne-am pus în spatele mesei de mixaj și ne-am uitat la băieții de la Oldies cum fac spectacolul să meargă: Bebe la sunet și Ionuț la lumini, plus Ovi care mi-a dat detaliile tehnice despre Set-Up: 60 de microfoane și boxe de 40.000 wați amplasate conform specificațiilor generate de un software special. Rezultatul? Sună perfect:



10 comentarii:

  1. fain. pacat ca nu am stiut de concertul asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Superb! Dar cu pozele de la miezul noptii ce s-a intamplat?

    RăspundețiȘtergere
  3. La miezul noptii lumea doarme, s-au dus dracului pozele de ceva vreme, numa acum ai vazut? Sa vedem la ce mai renunta dl.C

    RăspundețiȘtergere
  4. Am renuntat la rubricile saptamanale din lipsa de chef de a scrie la ore fixe si de a verifica daca poza/cantecul a aparut deja pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  5. pacat ca n-ai descoperit Carmina Burana prin adolescenta, odata cu filmul The Doors ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce? Filmul The Doors e in coada de asteptare, il am in HD dar nu m-am motivat sa-l vad niciodata, asa ca poate chiar e momentul acum, dupa CB :)

    RăspundețiȘtergere
  7. daca ai trecut de varsta aia fara doors, nu cred ca mai are farmec. sau n-ai trecut ?? :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Undeva e o mica varza si de data asta nu cred ca in capul meu. Filmul The Doors, formatia The Doors, Carmina Burana. Fa-mi o schema. Sau nu mai bea :D

    RăspundețiȘtergere
  9. filmul the doors e despre formatia the doors, iar carmina burana insoteste sonor o scena tare (the naked witch pentru cunoscatori).
    pariu ca pana maine vezi filmul? :D
    (tip: nu o fa pe nebaute!)

    RăspundețiȘtergere
  10. Vezi ca se poate? :)

    Tip: nu fa pariuri pana nu stii contextul :) Am altceva mai interesant in program, dar poate ma uit miercuri. Nu promit dar poate o sa desfac o sticla de vin :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.