miercuri, 7 septembrie 2011

Ca la autobază

Că firmelor lui Carabulea li s-a dus buhul de profesioniste ce sunt nu e niciun secret iar ieri am putut să-mi întăresc această impresie, având de-a face direct cu nazismul celor de la Centrul de Afaceri. Trebuia să iau niște documente de la un prieten care lucrează în această clădire așa că am parcat în fața ei, într-unul din locurile special amenajate și libere. N-apuc să trag bine Megane-ul vechi de 10 ani lângă șeptarul lui Carabulea că și apare un lache de la pază, ușor speriat, care mă întreabă de sănătate. Îi spun că aștept să coboare cineva care lucrează în clădirea lor. Mă întreabă numele firmei, îi spun. Mă întreabă dacă rămân la mașină, îi confirm.

Mercedesul de pe banda 2 staționează acolo
Două minute mai târziu apare iarăși, și mai speriat, îmi spune să-mi mut mașina că l-a certat șeful și că n-au loc cei de la Ramada de mine. Într-adevăr, pe una din benzile de circulație staționa dubița Ramadei, dar aia nu ar fi încăput în locul în care am parcat eu pe motiv de gabarit. N-am stat la discuții cu bietul lache, deși mai erau încă două locuri libere în parcare am scos mașina și am pus-o pe banda întâi, cu avariile pornite, că doar mai bine încurcăm circulația decât să parcăm ca oamenii. Acum parcă-mi pare rău că n-am pus-o chiar în dreptul microbuzului Ramada, ca să blocăm tot traficul. Peste câteva zile o să mă duc cu BMW-ul, ca să văd dacă se repetă figura sau mă lasă în pace.

Una peste alta, bravo băieților vajnici de la securitate!
Sooner than later edit: asta nu înseamnă că nu există și oameni faini care au neșansa să lucreze pentru C. și pe care nu i-a pervertit mentalitatea impusă de ”sus”.

1 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.