marți, 6 septembrie 2011

Mad Fashion

N-am mai făcut sport dinainte de concediu, de la entorsă. Astăzi o să mă apuc iar de baschet și mâine probabil de sală dar nu despre asta e vorba, ci de timpul liber pe care l-am avut ca urmare a acestei pauze. Pentru că filme bune nu prea apar vara, am dat-o pe seriale. Am descoperit Breaking Bad și am ajuns la zi cu el iar acum m-am apucat de The Good Wife - deocamdată e ok. Căutând pe net ca să văd când încep celelalte seriale pe care le consum în mod normal (The Killing, Mad Men, Dexter) am ajuns pe pagina serialului Mad Men și am descoperit noua colecție retro creată de Banana Republic pe baza lui. BR nu-i o marcă prea cunoscută în Europa, la fel ca și Abercrombie & Fitch, pentru simplul fapt că au atacat foarte delicat sau deloc bătrânul continent dar fac niște produse de calitate și mi-am luat câteva lucruri de la ei în turele prin State. Poate vă e mai cunoscută marca Gap, care face parte din același conglomerat de firme cu BR sau Old Navy. Una peste alta, colecția Mad Men e faină, până și pentru unul ca mine care a mers toată vara în pantaloni scurți la birou.
Am rămas fascinat de plovărul ăsta, bineînțeles, în măsura în care o țoală te poate fascina. Am îmbătrânit eu sau chiar e cool?

4 comentarii:

  1. Nenea e cool, hăinuţa respectivă are detaliul ăla chic pe partea cu nasturii, dar e o chestie "serioasă", eu zic să mai aştepţi pînă să porţi aşa ceva... "potrivit cu vîrsta". :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Adica sa nu vin in Oldies in plovar la iarna? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. mie imi place. poti merge cu el la club...club de golf sau echitatie :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.