miercuri, 28 septembrie 2011

Scurte

1. Aș plăti 1000 de euro pentru un aparat de ras care să mă bărbierească în mai puțin de 5 secunde. Mă plictisește groaznic acest sport.

2. De câte ori văd denumirea ”Ordinul Arhitecților din România, filiala Sibiu-Vâlcea” mă întreb ce au Sibiul și Vâlcea în comun în afară că-s orașe amândouă. De ce nu Sibiu - Brașov sau Sibiu - Alba? Tudor, ai legătura.

3. ”Cinstitul cap al Sfântului Apostol Andrei vine la Sibiu”. Mai avea un alt cap, cu altă denumire? Iar o să mă afurisească prietenii mei habotnici...

4 comentarii:

  1. -intrebarea numarul 2 la punctul 3: "cinstitul cap" vine la Sibiu singur, "pe picioarele lui" sau cum??
    -intrebarea numarul 3: "cinstitul cap" vine doar in vizita la Sibiu?? (nu stiu de ce-mi fuge mintea la 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe cate continente s-o putea...)
    -intrebarea numarul 4: observ ca daca nu sunt pe mail sau pe blog, nu mai pot sa comentez la tine pe blog sub vreo alta forma1 de ce?

    RăspundețiȘtergere
  2. Honey, cred că sînt excluşi anonimii şi de asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu ma intreb de ce sibiu-valcea. cel mai probabil asa s-a nimerit sa fie initiativa din partea grupurilor locale de arhitecti. sa fi pus valcea la filiala oltenia era deja prea mult si sibiu probabil are prea putini locuitori petru a fi singur desi in jurul nostru sunt destule judete singuratice.
    http://www.oar.org.ro/filiale.php

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu as da 1000 de euro pentru un aparat care sa ma epileze fara durere in mai mult de 5 secunde :D

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.