marți, 4 septembrie 2012

Dark Shadows Into the White

Se vede că a venit toamna: pleacă cocorii în țările calde și filmele bune scot căpșorul pe dvd. Am văzut, după ceva vreme, două care nu numai că nu m-au plictisit teribil, dar sunt chiar recomandabile. Unul e cu mult negru, celălalt cu mult alb:

1. mie nu-mi place Johnny Depp prea tare și nici filmele lui Tim Burton nu m-au entuziasmat în general, dar îi admir cinematografia și cromatica folosită. Nu știu dacă jumătatea de sticlă de vin roșu a ajutat, dar duminică seara m-am simțit bine văzând Dark Shadows, posibil și din cauza muzicii rock a anilor 70 de pe coloana sonoră. E o comedie despre un vampir, un pic mai cool decât restul porcăriilor cu băutori de sânge.


2. în timpul WW2, un avion de vânătoare german și unul englez se doboară reciproc deasupra Norvegiei. Supraviețuitorii din ambele tabere se întâlnesc în aceeași cabană de pe munte, unde vor lupta împreună pentru supraviețuire și vor deveni prieteni. Povestea e bazată pe un caz real iar Elena vă recomandă și ea filmul Into the White, i-a transmis președintele Norvegiei că-i mișto.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.