marți, 29 iulie 2014

Nebunie

În contextul articolului ”Minibaschetul sibian face cunoștință cu performanța”, am o poveste auzită săptămâna trecută, la berea de după baschet. Cum discutam noi, vreo zece hăndrălăi, de toate cele, s-a ajuns și la subiectul acesta - cea mai bună clasare a unei echipe sibiene de copii la un campionat național (locul 6 din 90, antrenori Alex Kovacs și Sandu Rubint). 

(C) TurnulSfatului.ro
Apoi zice unul, tată de băiat: ”Kovacs ăsta e nebun, să vedeți ce-o făcut, eu nu înțeleg cum poți să faci așa o prostie”. Liniște la masă, s-au încheiat brusc discuțiile pe bisericuțe, toate capetele s-au întors spre el, lumea aștepta cu sufletul la gură să audă pe mâna cui au ajuns ”copiii noștri”, fiindcă toți cei care au băieți i-au dat la baschet. Eu deja îmi imaginam folcloriste, dezmăț și beții monstruoase - că am mai auzit cazuri. Omul continuă: ”s-a dus la mare cu trenul și s-a întors în aceeași zi, doar ca să vadă condițiile de cazare din cantonamentul în care o să meargă cu puștii peste două săptămâni”. Râsete relaxate, sticle de bere ciocnite. Se pare că baschetul sibian e pe mâini bune. Era cazul, ținând cont că prea puțini jucători români ce-au ajuns la CSU provin din Sibiu. Bravo, bă, ”nebunilor”!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.