luni, 2 februarie 2015

Cum poți face bani grei dintr-o bucată de trotuar

Tot la două zile, pe trotuarul de pe strada Independenței, colț cu Gimnasticii, apare indicatorul pus de cei care ridică mașini. Îi bănuiesc că au senzor în asfalt sau stă o băbuță pitită după perdea și îi sună când parchează vreun nefericit. În caz că n-ați avut ghinionul să căutați un loc de parcare pe acolo într-o dimineață de zi lucrătoare, vă spun eu că e extrem de greu să găsești ceva liber, fiind un hotspot medical în zonă: spitalul de stat, spitalul Polisano, Facultatea de Medicină.


Situația e dubioasă pentru că mai jos cu doi metri, așa cum se vede din poză, trotuarul e amenajat ca loc de parcare. Întrebarea e: de la ce moment începem să ținem cont de specificul zonei și transformăm un cash cow al serviciului de ridicat mașini într-o hașură, un avertisment, o indicație vizuală, ca să nu mai muște oamenii grăbiți și cu suficiente probleme pe cap? 


Am întânit de multe ori avertismente scrise pe coli A4, băgate în țiplă, legate de copac, probabil puse de locatari sau de șoferi pățiți. Culmea, nici acelea nu rezistă mult.

2 comentarii:

  1. Se presupune ca e o intersectie acolo, deci trebuie sa lase o distanta (cum n-am carnet, nu stiu cat), nu?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.