joi, 28 ianuarie 2016

Noi vrem să facem!

Când am povestit cu domnișoara de la Leroy Merlin și mi-a spus că o să-mi trimită un pachet, am presupus că-i o motocoasă. Dar ce să fac eu cu o motocoasă? I-am zis și lui Crivăț: bă, primesc motocoasă! și s-a mirat și el: de unde știi că-i motocoasă? Nu știam, aveam doar o bănuială. A venit  curierul cu ceva mult mai practic, o trusă de scule și-un tricou:


Plus un manifest-invitație în comunitatea facem-facem.ro, un proiect DYI interesant susținut de Leroy Merlin. Există două părți mari și distincte ale site-ului: galeria de proiecte și forumul, puteți să le vizitați pe amândouă că au idei interesante

Până citiți voi textul de mai jos mă scuzați un pic, mă duc să încerc mini-bomfaierul din trusă pe lanțul câinelui vecinilor.


2 comentarii:

  1. Ce-ai făcut de ai primit cadou? Mă roade invidia! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a scris o domnisoara pe fb, i-am spus sa-l trimita cuiva mai influent, a zis ca eu sunt alesul (:p), i-am multumit si i-am dat adresa si asta a fost tot

      Ștergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.