marți, 26 ianuarie 2016

Schimbarea gunoierilor, bucuria nebunilor

Am citit că se va schimba firma care colectează gunoiul. Sunt ușor alarmat, în Ștrand gunoaiele sunt răscolite zilnic și exemplul din poză e făcut într-o zi bună, altădată zona e mult mai infectă.


Oricât dezastru ar face scormonitorii, băieții de pe mașina de gunoi fac curat. Pentru câteva minute/ore, containerele sunt goale și zona arată decent. Nu-s prea convins că noua firmă va acționa la fel, chiar dacă se laudă că au utilaje mai bune, îmi doresc o îmbunătățire și mă tem de mai multă mizerie.

În plus, vom avea parte de un giratoriu, taman după curbă. Poate pun pubelele în mijlocul rondoului, să facă situația mai interesantă.


1 comentarii:

  1. Oare de-asta nu se mai ridicase gunoiul de mai bine de-o saptamana?? Si la mine in cartier era dezastru zilele trecute, cu toate ca pubelele sunt complet imprejmuite. Bine, pentru mine a fost ca dintr-un film de groaza, ca au iesit toti porumbeii de-acolo, peste mine, ca-n Pasarile :))))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.