vineri, 8 aprilie 2016

Trei ani de chitară

Au trecut mai bine de trei ani de când n-am avut ce face și mi-am găsit hobby nou. Leitmotivul rămâne același: dacă aș fi avut mai mult timp, mai mult talent și dedicație, ce-am învățat în trei ani puteam să fac într-unul singur. De fiecare dată când sunt prea pretențios cu mine mă întreb dacă acum 4 ani aș fi crezut că pot face chestiile astea la chitară și imediat mă simt mai bine. Tot ca de fiecare dată marchez momentul, ca să știu peste ani ce praf eram (și) în 2016. Dacă mă uit acum la ce-am tras în 2014 deja mă simt mai încrezător în viitor.


Ca să nu fie foarte dureros de vizionat, am montat un videoclip cu fanul meu numărul unul, singurul până acum, Alexandra. Mă bucură că-i place muzica, are simțul ritmului și dansează de fiecare dată când aude o melodie. Chiar dacă sonorul nu-i cel original, momentele în care ea dansează corespund înregistrării, așa simte ea să se miște pe ritmul respectiv, iar finalul e priceless și total neregizat - e o rockeriță în devenire, cu simț dramatic.

De câte ori ajunge în birou, unde în mod normal n-are acces fără un părinte, se așează în fotoliu și așteaptă să-i cânt. Alaltăieri mă grăbeam să plec la baschet, dar a făcut așa o față dezamăgită când am vrut s-o iau de acolo, încât am pus mâna pe chitară și i-am cântat o melodie.

Ca de obicei, mulțumiri Monicăi și lui Manole că au răbdare cu mine :)


Articole din anii trecuți pe aceeași temă:




2 comentarii:

  1. Felicitari Calin, este de apreciat cum iti gasesti timp si pentru asta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, am noroc ca-i place fetei muzica, pot sa stau cu ea si sa ne distram impreuna cantand. Cam asa se defasoara repetitiile mele. Mai putina concentrare la instrument, mai multa pe copil sa nu se arunce in cap de pe fotoliu :))

      Iti doresc si tie timp pt studiu :D

      Ștergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.