vineri, 13 mai 2016

Apă, paie, bună stare și bătaie

Colegii mei, mai ales cei mai puțini carnivori dintre ei, își comandă de câteva săptămâni masa de amiază de la ”Bună stare și mâncare”, un salat bar virtual, unde trebuie să suni cu o zi înainte iar salata zilei e doar una, nu poți alege, nu poți adauga sau scoate ingrediente, nu poți face fițe dar ți-o aduc la ușă.

Săptămâna aceasta s-au distrat cu chestii gen ”varză Bruxelles cu arahide, alături de sosul de turmeric, conopidă, țelină și ovăz Bio+ aloe vera confiat” care arată așa:


Chestia aia gelationoasă nu e muci, iar gustul produselor, cel puțin în ziua când am testat și eu (poza de mai jos), era bun - ba ei chiar zic că îi satură și câteodată au probleme în a termina porția. Cel mai nasol lucru: câteodată arată a borâtură de cămilă sau a mâncare de/cu viermi. Glumesc, chiar mi-a arătat colegul o cutie cu viermi dar nu era mâncarea lui ci a cameleonului lu' fiu-so. Din fericire n-a încurcat borcanele.


Am întrebat o colegă, tip ponei vrăbiuță, dacă în zilele când își ia salată la amiază se duce acasă după lucru și înfulecă mâncare caldă - a zis că depinde, dacă are chef să gătească; răspuns care n-a clarificat scopul întrebării.

Dacă vreți să învățați cuvinte noi: meniul de săptămâna asta. M-a distrat procentul fibrelor, câteodată peste 100%, poate e vorba de porția zilnică recomandată sau ceva.

O singură critică am (da, știu, deși nu pare, restul articolului e de bine): bună stare se scrie bunăstare.  Și o recomandare care le-ar crește numărul de clienți: o fi complicat dpdv logistic, dar nu multă lume știe dacă are chef a doua zi de salate sau dacă nu are alte planuri de masă, poate un sistem de comenzi mai flexibil le-ar crește numărul de clienți. Dar poate sunt mulțumiți sau așteaptă să adune capital pentru investiții ulterioare.

Încă două poze, că nu e pizza și nu risc să mă înjurați că pun poze cu mâncare dimineața, când aveți stomacul gol.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.