vineri, 3 decembrie 2010

Centura. Propuneri pentru următoarele etape

Acum că s-a deschis centura calitatea vieții în Ștrand, pe strada Maramureșului a crescut simțitor. E drept, mi-aș fi dorit luxul acesta atunci când aveam geamuri din lemn și sticlă, nu termopane care oricum își fac treaba. Probabil o să trec strada mai ușor totuși. Pentru ca totul să fie perfect și pentru că e luna cadourilor îmi doresc următoarele:
- să se construiască o centură și pentru trenuri, că mecanicul de locomotivă de obicei ”claxonează” chiar în fața blocului lui Bobu și-l agită (precis are rude care-i sunt subalterni);
- avioanele să aterizeze în mod exclusiv dinspre Cristian - din partea mea poate să aparțină și aeroportul de această localitate ca să se simtă și locuitorii de acolo bine.
Cu elicopterele nu mai am treabă de când s-a desființat unitatea militară de lângă aeroport. Așadar 50% din probleme au dispărut. Dacă cer și metrou cu stație în fața blocului e prea mult?

1 comentarii:

  1. Sa nu se mai fure oglinzi la colegii tai de servici. Normal ca tot in minunatul cartier Strand...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.