luni, 6 decembrie 2010

Gata și mașina

Am mai încheiat o telenovelă. Săptămâna trecută, după alte trei zile de service, mi-am recăpătat mașina cu problemele rezolvate. Noroc cu prietenii (autolandsibiu.ro) și prietenii lor. Dacă n-ați auzit de Alin Giușcă, să-i țineți minte numele că e băiat serios și cel mai bun electronist auto din Sibiu. Din doi senzori defecți, unul pe partea mecanică și unul pe cea electronică, mi-a făcut unul bun. Și mi-a dus mașina la un colaborator de-al lui care mi-a aliniat unghiurile la roți, mi-a rezolvat coloana de direcție și mi-a îndreptat volanul, pentru că toate trei erau vraiște după ce și-a băgat labele anteriorul ”meseriaș”. S-a luat cu mâinile de cap când a văzut ce făcuse ăla acolo, cică s-a folosit inclusiv de ciocan pe lucru nemțesc. Nu mai contează, acum totul e bine, mașina n-a rămas cu sechele, doar eu.

1 comentarii:

  1. Traiasca Alin. La el mi-am facut si eu senzorul de airbag! Problema e ca nu stiu daca mi-a reparat problema sau a dezactivat becul :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.