luni, 21 martie 2011

Riri are 6 luni

Am întârziat postarea pentru că aşteptam pozele - finuţa mea Raisa împlineşte azi 6 luni de viaţă şi am sărbătorit-o aseară. A primit de la naşii ei un scaun de maşină "Ferrari red" ca să apuce să-i treacă fiţele până la vârsta la care o să fie importante alte lucruri :) Meritul e al naşei, care a ales ceva conform standardelor de calitate în vigoare printre mămici: material bun, ca să nu transpire puiu şi alte chestii pe care a început să le enumere cu graţie la telefon iar eu i-am tăiat-o scurt: "ia ce crezi, oricum nu mă pricep şi sunt recunoscător pentru ajutor". Cu naşă din asta să tot năşeşti. Rezultatul a fost o convorbire şi mai haioasă. Ea: "Riri are scaun roşu". Eu: "Aoleu, s-o ducem la doctor atunci.". 
Deja se vede clar că-i fetiţă şi nu suportă aniversările, când am început să-i cântăm LMA s-a speriat şi a început să plângă. Deduc că n-avem ce căuta la Românii au talent, eventual la proba culinară (grătar, tort şi ţuică).
Aşadar: La Mulţi Ani Raisa!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.