duminică, 3 aprilie 2011

BMW xDrive live

Am fost invitat să iau parte la test-drive-ul organizat de BMW (nu ca blogger). Începând cu ora 15 o să fiu acolo, probabil o să twitteresc ceva impresii live iar un post complet o să apară marți. Aproape toți l-au înjurat pentru că a dat traficul peste cap (inclusiv eu) dar să vedem cum arată și din interior. Cred totuși ca e onorant pentru Sibiu că o marcă de prestigiul BMW-ului a ales orașul nostru. Răutăcisme gen ”bmw conduc doar cocalarii și țiganii” am auzit cu carul, vă asigur că totuși mai sunt și oameni inteligenți și cu bun simț care preferă acestă marcă - știu eu câțiva pe care-i admir, inclusiv Liiceanu. 

3 comentarii:

  1. BMW ca marca e ok. Totusi, mare nesimtire sa inchizi ditamai artera un weekend intreg... Pentru ca sa arati ca o masina bnuna ia viteza mare si apoi poate frana la fel de rapid. BMW are impresia ca isi va creste cifra fanilor? Ca vor cumpara romanii in prostie BMW uri din cauza asta? Mai bine la puneau in Piata Mare sa le poata vedea tot omul de aproape.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ada - nu stiu ce arata exact, dar ma indoiesc ca in accelerare si franare consta tot testul unui model 4x4. Probabil e vorba de manevrabilitate, printre jaloane.
    Referitor la inchisul bulevardului, in weekend e suportabil ca nu e trafic intens, vineri a fost mai cumplit, dar poate si din vina politistilor pe care i-am vazut stangaci in fluidizarea circulatiei.
    Evenimentul, din catte am citit, nu e pentru public, e pentru invitati din toata tara. Am citit in ziar ca ar fi 700 de oameni invitati, ma indoiesc ca-s atatia, dar sigur nu-s toti potentiali clienti, unii sunt si actuali clienti (care probabil vor ramane fideli marcii).

    RăspundețiȘtergere
  3. anonima nu prea prea anonimaaprilie 03, 2011 6:00 p.m.

    personal cred ca si tu faci parte din a 2 categorie....si asta e doar lauda gratis :D

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.