marți, 12 aprilie 2011

Invitaţii la teatru - Felii

Duminică la ora 18 la TNRS va avea loc o reprezentaţie specială a piesei Felii, programată la cererea juriului Uniter. Sunt onorat să vă invit să comentaţi la acest post pentru a câştiga una din cele patru invitaţii care mi-au fost oferite pentru voi. De data aceasta fără anonimi. Aveţi timp până joi la ora 17:00. Voi anunţa căştigătorii imediat după, precum şi restul detaliilor logistice.

Update: invitaţiile sunt duble. O sa permit şi comentariile anonime, că ştiu ce mult iubiţi sistemul de comentarii de la Google, dar să conţină o adresă de email în comentariu.

Extras din comunicatul de presă:

Actriţa Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu, Ofelia Popii, a fost nominalizată, în acest an, la categoria „cea mai bună actriţă în rol principal” pentru rolurile din spectacolul „Felii”. La aceeaşi categorie au mai fost nominalizate actriţele Petronela Grigorescu şi Maia Morgenstern. Juriul final care va decide câştigătorii ediţiei din acest an ai Premiilor UNITER este format din scenografa Maria Miu, regizorul Alexandru Berceanu, criticul de teatru Ion Parhon, actriţa Ozana Oancea şi teatrologul Sebastian Vlad Popa.

„Felii” a avut premiera anul trecut, pe data de 2 octombrie şi are la bază un scenariu emoţionant scris de Lia Bugnar. Spectacolul o aduce pe scenă pe Ofelia Popii, care interpretează cameleonic rolul a şapte personaje, şapte femei al căror destin se schimbă odată cu moartea unui bărbat. Producţia se bucură, de asemenea, de o versiune radiofonică prezentată în premieră pe 24 ianuarie 2011 la Teatrul Naţional Radiofonic ca o coproducţie între Radio România Cultural şi Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu, în cadrul proiectului „Dramaturgi români contemporani”.

Cea de-a XIX-a ediţie a Galei Premiilor UNITER va avea loc luni, 18 aprilie, ora 21:00 şi va fi transmisă în direct pe TVR 1 şi Radio România Cultural.


6 comentarii:

  1. E un spectacol care merita vazut. Ofelia Popii are o reprezentatie de nota 10!

    RăspundețiȘtergere
  2. cum s-o ratez eu pe Ofelia? mai ales ca mama si toata gasca de la Ofta au fost certate ca nu stiau exact la ce ora a fost dusa Ofelia acolo!!!(asta se intampla asta primavara/la festivalul de teatru-- cand Ofelia a avut un mic ulcior la ochi), evident ca nu asta e motivul adevarat(Ofelia rocks orice ar juca), eu te ciero draga Calin, tu nimic?:P hi hi come on laugh!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. alex_raducanu****@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Ofelia Popii este o persoana foarte carismatica si plina de expresivitate. Asa cum in anul 2008 a mai castigat un premiu Uniter pentru rolul lui Mefisto (Diavolul) din spectacolul "Faust" dupa J.W. Goethe pus in scena de Silviu Purcarete, speram ca si anul acesta premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal sa ajunga tot la Sibiu si sa fie inmanat tot actritei Ofelia Popii. Multumim, Ofelia Popii!

    loredana_furdui@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Ofelia Popii este o actrita desavarsita, o persoana plina de expresivitate si o femeie foarte frumoasa!
    Vreau sa ii fiu alaturi duminica, atunci cand juriul UNITER va fi prezent la piesa FELII pentru a se convinge ca merita premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal.

    radu.suciu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Spectacolul "Felii" e al doilea, dupa "Lulu", creat special pentru Ofelia Popii. Aceasta spune deja foarte multe despre talentul si cameleonismul ei neobisnuit.
    Va fi cu siguranta un regal actoricesc. Imi doresc foarte mult sa fiu printre spectatorii acestui eveniment, sa o vedem pe Ofelia - oare prietenii ii spun Feli? :) - jucand in "Felii".

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.