duminică, 17 aprilie 2011

Spre Porto

Am stat un pic p-acasă, suficient cât să-mi încarc bateriile, așa că săptămâna care vine o să fiu iarăși în delegație. Una scurtă și destul de obositoare în Portugalia. N-am mai fost la clienții aceștia dinainte de criză, din august 2008. Nici nu țineam musai să mă duc taman în Săptămâna Mare dar dacă trebuie, cu plăcere. O să schimb 3 avioane și o să ajung rupt de somn la ora local 12, respectiv 2 dimineața în Ro, în Porto. Luni la 8 mă preia un angajat și mergem în Oliveira de Azemeis, orășelul unde se află sediul firmei. Joi seara fac tura inversă, spre Porto, iar vineri la 6 dimineața am primul avion așa că trebuie să mă scol la patru. La Sibiu ajung la ora 17 via Frankfurt și Munchen. V-am dat detaliile astea doar ca să nu mă invidiați prea tare. Mă bucur deja de mâncarea portugheză, cam singurul highlight al călătoriei, se pare că o să fie vreme ploioasă, nu 27 de grade ca săptămâna aceasta. În acel micuț orășel provincial chiar nu se întâmplă mare lucru, doar dacă nu s-a schimbat dramatic situația în ultimii doi ani.

Vă las cu un ”purpuriu” de postări, una drăguță, una răutăcioasă, una neutră și mai scriu când pot. Spor la cozonaci și belit mielul.

1 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.