miercuri, 20 aprilie 2011

Turco

Turco sunt eu. Sau Türgü. Sau Turkish. Depinde pe cine întrebi. De exemplu dacă îi pui pe portughezi să-mi zică numele, din trei încercări două vor produce un Turco. Inclusiv la hotel am văzut că-s Mr. Turco. Pe o parte din cei de la firma asta i-am convins să mă apeleze pe numele mic, dar tot nu iasă Călin, ci varianta folosită şi de nemţi, care se pronuţă Kalin. Măcar asta nu mă enervează.

Referitor la acest subiect, mi-am promis că o să-l înregistrez pe colegul Vali folosindu-mi numele într-o fază de fotbal narată de el pe post de comentator turc. E splendid, cum urlă şi face spume la gură. Până apuc momentul potrivit, vă redau ideea în scris: türgü ... türgü ... sürgür... türgü   türgü  aaaaaa türgü  goooooooolllllllllllllll gooooooooooooollllllllllllllllllll

Afiş fotografiat la Roma în 2006

6 comentarii:

  1. Si eu sunt foarte des "Turco" "Turgu" "Turku" sau si mai rau "Curcu" :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi vara-mea, nu trebuia sa le dai ideea aia cu Curcu prietenilor mei :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi ... vara-sa,
    "curcu /
    o noua porecla se nascu!"

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu asta era intentia :P..imi spuneam si eu oful; stii ca o tot intrebai tu pe Mare de unde numele si tare as fi si eu curioasa sa aflu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu Cori, stai linistita - tu macar te mariti si "scapi" de el :))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.